Internationellt sommarläger

Vill du bidra till att göra världen bättre för unga? Är du intresserad av globala frågor? Då ska du komma till Din Agendas Ambassadörernas internationella sommarläger! Förutom ett grymt läger med nya kompisar med samma globala intressen som du, kommer vi att lära oss mer om de globala hållbarhetsmålen, om KFUM i världen och den makt vi har att förändra! Vi kommer också att använda lägergården KFUM Brevik till max (höghöjdsbana, kanotpaddling och zipline står på menyn!). Vi kommer också prata om hur du hemma i din förening, i sin stad, skola, jobb kan arbeta för en mer hållbar värld och för att utrota fattigdomen i världen (bland mycket mycket annat)!

Lägret är för dig som är intresserade av att bidra till en bättre värld och som vill arbeta med andra unga runt om i världen för att se till så att de globala målen blir verklighet! Du behöver inte vara någon expert, huvudsaken är att du har ett intresse och vill lära dig mer!

Tyvärr har anmälningstiden gått ut men du kan läsa allt om lägret här!

Adress: KFUM Ungdomens Hus
Huskvarnavägen 38
554 54 Jönköping
Organisationsnr: 826000-1816
Bankgiro: 545-5852
IBAN: SE6780000008150544398444
BIC/Swift: SWEDSESS
Swish: 123 494 55 23
Telefon: 036-10 05 35
Epost: info@kfum.org
Följ oss på:
Observera att vi är en, ej momspliktig, idéell förening och du kan därför inte dra av moms från våra priser.