Julhälsning från KFUM!

Jag vill passa på att skicka ett Tack och en Julhälsning till alla KFUM medlemmar!

När julen och det nya året närmar sig får man ofta anledning att summera det gångna året. Det är med stolthet och tacksamhet vi ser hur KFUMs verksamhet blomstrar och betyder mycket för många.

Verksamheten har en otrolig mångfald och bredd genom all verksamhet på KFUM Ungdomens Hus och KFUM Gården Vidablick. Behovet har aldrig varit större av en meningsfull fritid för unga i vår region, vi är så taggade på 2019 och känner oss mer angelägna och viktigare än någonsin!

KFUM har under många år haft ett fokus på att få göra skillnad mitt ibland de sociala behoven som finns i vårt samhälle och att få vara en rolig, trygg och meningsfull mötesplats för unga.

Under kommande åren vill vi ändå lägga ett ökat fokus på att i växande takt ge alltmer resurser i sociala insatser till förmån för unga i utanförskap, att integration ska sitta ännu mer naturligt i vår kultur och verksamhet, vi vill ge ännu bättre förutsättningar för funktionsnedsatta. Vi har även bestämt oss för att vara med och ge ungdomar som är sjukdomsdrabbade en stärkande och en meningsfull mötesplats.

Jag vill till sist önska dig en verkligt fridfull jul!
Jag vill också uppmuntra dig att leta med ditt liv att vara generös! Vår tid har ett extremt stort fokus på materiella ting, skifta fokus och sök efter något som har ett djupare och större värde i mötet med dina närmsta.

God Jul!

Henrik Lindberg, Föreningschef/VD
KFUM Jönköping


GE DIN JULGÅVA TILL KFUMS VERKSAMHET
Vill du vara med och rikta din uppmuntran och ditt stöd till föreningen så vill jag verkligen uppmuntra dig att ge en julgåva till föreningens verksamhet!

Skicka en swishöverföring med ett valfritt belopp som en julgåva till föreningens verksamhet!
Swishnummer: 123 494 55 23 Märk din överföring med: Julgåva

Adress: KFUM Ungdomens Hus
Huskvarnavägen 38
554 54 Jönköping
Organisationsnr: 826000-1816
Bankgiro: 545-5852
IBAN: SE6780000008150544398444
BIC/Swift: SWEDSESS
Swish: 123 494 55 23
Telefon: 036-10 05 35
Epost: info@kfum.org
Observera att vi är en, ej momspliktig, idéell förening och du kan därför inte dra av moms från våra priser.