USM inställt

Turneringen var från början planerade att genomföras under maj, men sköts i slutet av mars upp till följd av coronautbrottet. Svenska Volleybollförbundet och arrangörerna har sedan dess jobbat målmedvetet och med siktet inställt på att hitta vägar framåt i en svår situation.

Parterna har dock tvingats inse att det inte finns förutsättningar att genomföra de omfattande tävlingarna under rådande omständigheter. Beslutet är fattat i samförstånd.

– Ett mycket tråkigt besked att behöva meddela. Extra beklagligt är att det går ut över våra barn och unga, som begränsas i att utöva idrotten de älskar. Dessutom drabbas våra arrangörsföreningar ekonomiskt. Samtidigt hoppas vi fortsatt på att Junior-SM ska kunna genomföras, och vi har en ny volleybollsäsong runt hörnet att se fram emot. Inför den gäller det att både vi som förbund, och alla föreningar runt om i landet, planerar för hur vi ska aktivera våra yngre utövare med både träningar och matcher, säger Martin Kihlström, förbundschef på Svenska Volleybollförbundet.

Adress: KFUM Ungdomens Hus
Huskvarnavägen 38
554 54 Jönköping
Organisationsnr: 826000-1816
Bankgiro: 545-5852
IBAN: SE6780000008150544398444
BIC/Swift: SWEDSESS
Swish: 123 494 55 23
Telefon: 036-10 05 35
Epost: info@kfum.org
Observera att vi är en, ej momspliktig, idéell förening och du kan därför inte dra av moms från våra priser.