KFUM Gården Vidablick söker personal!

Om tjänsten:
Det här är jobbet för dig som gillar friluftsliv och vill kombinera strategiarbete med att möta och utveckla människor och grupper. En del av din tid, framför allt under vinterhalvåret, kommer du att lägga på att strategiskt planera hur vi ska utveckla lägergården Vidablicks erbjudande och verksamhet för att nå nya målgrupper med nya tjänster. Det är också du som kommer marknadsföra och sälja in verksamheten till gamla och nya kunder och se till att det blir verklighet av planerna.

Den andra halvan av din tid, framför allt under sommaren, kommer du arbeta som instruktör och ledare för de grupper av skolelever, konfirmander, företag och andra som kommer till Vidablick för att mötas och utvecklas i olika teamaktiviteter. Du kommer också vara med och driva våra sommarkollon och andra typer av läger. Som instruktör arbetar du utifrån KFUMs tänk kring TSU (trygghet, samarbete, utmaning) och den äventyrsmetodik som grupperna går igenom under sitt besök. Utbildning i detta får du på via KFUM.

Arbetsgruppen på Vidablick består idag av två personer, där du blir den tredje delen i den dagliga verksamheten. Ytterligare 9 trevliga kollegor utgår från vår verksamhet på Ungdomens Hus inne i Jönköping.

Om dig:
Du bör vara lite av en friluftsmänniska med intresse för natur och miljö då stor del av verksamheten sker utomhus. Viktigt att du har erfarenhet av ledarskap, intresse och fallenhet för att leda grupper. Du kommer som instruktör möta många barn, ungdomar, vuxna och leda dessa i olika aktiviteter och måste trivas med den typen av uppdrag.

Vi tror att du har erfarenhet av att driva och utveckla en verksamhet av något slag, att du har tagit fram verksamhetsplaner och budget samt följt upp dessa. Har du en bakgrund inom en ideell rörelse och förstår dig på det utvecklande och ibland utmanande samspelet mellan anställda och ideella krafter är det en fördel. Givetvis delar du KFUMs filosofi och våra värderingar, du kan läsa mer om dem här: Värdegrund och Vision | KFUM Jönköping

Arbetsplatsen är relativt liten där allas arbete går i varandras, därför behöver du vara flexibel gällande både arbetsuppgifter och arbetstider.

Anställning 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start senast 1 mars. Sista ansökningsdag är 28 december, men intervjuer och anställning sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Skicka in ansökan gällande tjänsten med ett personligt brev och CV till mailadress: henrik@kfum.org
Vi önskar även senare ett utdrag från belastningsregistret.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Henrik Lindberg
Föreningschef KFUM Jönköping
Tel: 0760-292 090

Daniel Claesson
Verksamhetsansvarig KFUM Gården Vidablick
Tel: 0701-903 808


Ladda hem som PDF: platsannons KFUM Gården Vidablick

Adress: KFUM Ungdomens Hus
Huskvarnavägen 38
554 54 Jönköping
Organisationsnr: 826000-1816
Bankgiro: 545-5852
IBAN: SE6780000008150544398444
BIC/Swift: SWEDSESS
Swish: 123 494 55 23
Telefon: 036-10 05 35
Epost: info@kfum.org
Observera att vi är en, ej momspliktig, idéell förening och du kan därför inte dra av moms från våra priser.