Julhälsning från KFUM!

Vi på KFUM vill ta tillfället att skicka en julhälsning till dig som är KFUM medlem.

Vi hoppas att du har haft en bra termin på KFUM och att du redan nu ser fram emot nästa år.

På KFUM har vi mycket på gång inför nästa år. Vi hoppas verkligen att inte pandemin ska sätta stopp för mycket för verksamheten framöver. Vi är fulla av vision och kommer upp med mycket spännande satsningar under nästa år. Vi bygger exempelvis just nu om en hel del i våra lokaler på Ungdomens Hus med fokus på att kunna utöka vår verksamet ytterligare. Vi bygger ett större gym för att vidareutveckla verksamheten runt gymmet. Vill du vara med och engaera dig i gymmets verksamhet framöver så är du varmt välkommen att komma och anmäla ditt intresse.

Vår kulturverksamhet Residenset har nyligen fått sina nya lokaler och atletklubben JAK kommer flytta ner till markplan med sin verksamhet efter nyår. På Vidablick har vi under hela året rustat oss för en ny säsong och massa lägerverksamhet på Vidablick.

Detta och mycket mer ser vi fram emot att berätta mer om efter jul och nyår men nu vill vi först önska dig en riktigt skön och trivsam jul. Hoppas du får tillfälle att ha några riktigt sköna och goa dagar med nära och kära.

Varma julhälsningar från hela personalteamet på KFUM!

Adress: KFUM Ungdomens Hus
Huskvarnavägen 38
554 54 Jönköping
Organisationsnr: 826000-1816
Bankgiro: 545-5852
IBAN: SE6780000008150544398444
BIC/Swift: SWEDSESS
Swish: 123 494 55 23
Telefon: 036-10 05 35
Epost: info@kfum.org
Observera att vi är en, ej momspliktig, idéell förening och du kan därför inte dra av moms från våra priser.