God Jul och Gott Nytt År!

Året börjar gå mot sitt slut och vi kan se tillbaka på ett aktivt 2022. En ny orienteringskarta har producerats, Skogstrollens stig har uppdaterats, vi har satt ut Hittaut-kontroller i friluftsområdet, midsommarfesten har återkommit efter pandemiåren och Svenska kyrkan har avsatt ett område som kyrkoreservat. Utöver detta temavandringar, bakluckeloppis och en sommar med fullbokade läger. Mer om detta kan du läsa i våra artiklar i nyhetsarkivet.

En hel del spännande ligger också på ritbordet inför 2023: En ny led söderut planeras och med den en uppdaterad tavla vid spårcentralen. Vi fortsätter med fyra nya temavandringarna under våren. Kanske hinner vi påbörja byggandet av en offentlig toalett i anslutning till sporthallen till gagn för alla som utnyttjar friluftsområdet. Friluftsgudstjänst är inplanerad liksom en pilgrimsgudstjänst med tillhörande vandring i samarbete med Svenska kyrkan.

Allt detta och mycket mer kommer du att kunna läsa om i våra artiklar under 2023!

Prenumerera på Vidablicks nyhetsbrev för att få nyheter direkt i din mejlbox och besök vår hemsida regelbundet så missar du inte några viktiga händelser under det kommande året!

Vi tackar alla för ett gott samarbete under 2022 och hoppas på ett nytt år med många nya välbesökta aktiviteter och läger.

Så från oss alla till er alla: En God Jul och Ett Gott Nytt År!

KFUM Gården Vidablick
Friluftsgruppen

Adress: KFUM Ungdomens Hus
Huskvarnavägen 38
554 54 Jönköping
Organisationsnr: 826000-1816
Bankgiro: 545-5852
IBAN: SE6780000008150544398444
BIC/Swift: SWEDSESS
Swish: 123 494 55 23
Telefon: 036-10 05 35
Epost: info@kfum.org
Observera att vi är en, ej momspliktig, idéell förening och du kan därför inte dra av moms från våra priser.