KFUM Care

KFUM STARTAR KFUM CARE FONDEN INSPIRERAT AV BO HOLM

Under året 2020 fick vår vän och före detta föreningsordförande Bo Holm flytta hem efter en tids sjukdom.
Bosse var under hela sitt liv en mycket aktiv KFUM medlem och förebild. Han började tidigt att vara med i KFUM genom GA (Gossavdelningen på Mariebo), pojkmusikkåren och sedan musikorkestern men var även aktiv genom en rad olika idrotter på KFUM som exempelvis Handboll och friidrott.

Styrelsen vill nu inspirerat av Bosse Holms hängivenhet och värderingar upprätta en ny fond i föreningen som kommer kallas KFUM Care fonden.
KFUM drivs av att lyfta individer och addera värde in i sammanhang där de verkliga behoven finns.
Syftet med fonden är att genom givare och sponsorer årligen uppmuntra och stötta interna eller externa initiativ, projekt eller förebilder som enligt KFUM:s mål och värderingar gjort en hedervärd insats.

BOSSE LEDDE VISIONEN OM UNGDOMENS HUS TILL ATT BLI FÖRVERKLIGAD
Ungdomens Hus var en vision som låg nära Bosses hjärta. Ungdomens Hus är idag en fantastisk mötesplats för vår kommun och stad där hundratals unga hittar hem dagligen och får en trygg och meningsfull fritid. Bosse bar på visionen om att skapa en trygg plats där unga får möta ett värdegrundsbaserat ledarskap med kristen profil och att KFUM skulle ledas och drivas av kärleksfulla kristna värderingar.

KFUM CARE UTMÄRKELSE
Varje år kommer KFUM ge utrymme för att dela ut en utmärkelse till någon person eller organisation som verkat för ett socialt hållbart stärkande initiativ. Genom KFUM CARE kommer vi också peka på våra egna olika sociala projekt och initiativ som föreningen driver lokalt och internationellt.
Vill du vara med och stötta eller bidra på något sätt i KFUM Care fondens arbete är du varmt välkommen swisha till fonden: 123 494 55 23 eller kontakta oss via mailadress: info@kfum.org

Mer info om detta framöver!

Adress: KFUM Ungdomens Hus
Huskvarnavägen 38
554 54 Jönköping
Organisationsnr: 826000-1816
Bankgiro: 545-5852
IBAN: SE6780000008150544398444
BIC/Swift: SWEDSESS
Swish: 123 494 55 23
Telefon: 036-10 05 35
Epost: info@kfum.org
Observera att vi är en, ej momspliktig, idéell förening och du kan därför inte dra av moms från våra priser.