Skip to content KFUM Jönköping logga
Sök

KFUM Idrott

Idrottssektioner i KFUM Jönköping

Innebandy

Innebandysektionen har en omfattande verksamhet med lag mellan åldrarna 2016 och upp till Juniorallsvenskan samt ett Herrlag som spelar i div 2 i Småland.

Volleyboll

Vi har lag och grupper för alla åldrar. Volleybompa från 3-5 år, Kidsvolley från 6-10 år (level 1-3), Fyrmanna från 9-13 år (level 4-7), U16/U18 från 12-17 år, damlag med seriespel i division 1 och 2, herrlag med seriespel i division 3, Veteran 30-60 år samt Senior för dem över 60.

Du är alltid välkommen att komma och prova på.
Våra träningstider hittar du under respektive grupp i Sportadmin

Bordtennis

Bordtennis är en mycket aktiv sektion som har träningsgrupper för både tjejer och killar i alla åldrar. Representationslagen spelar högt i divisionerna.

Pingisskolan är för dig som är nybörjare men kanske vill börja träna aktivt. Pingisskola finns även för seniorer numera.

Barngymnastik

En grupp för barn från 3-5 år. I gymnastiken utmanas barnets balans, styrka och koordination i leken, hinderbanor och i gymnastiska redskapen ringar, matta och trampett.

En populär grupp så anmäl er tidigt inför varje termin.

 

Klättring

Vi tränar på vår egen inomhusvägg och har grupper för barn mellan 6-7 år, 8-9 år samt 10-14 år. Ibland åker vi på någon tävling eller klättrar utomhus.

Vi har interna säkringsutbildningar för föräldrar som vill hjälpa till under träningarna.

Skate - Olliewood

Sveriges mest centrala skatepark? I vilket fall den enda i Sverige med både betongpark och inomhushall i anslutning till varandra!
Olliewood ligger vid KFUM Ungdomens Hus på Rosenlund i Jönköping. 1 200 kvm skateboardglädje! Olliewood invigdes 2010 och är idag en mycket omtyckt hemmaarena för de som åker skateboard, BMX, inlines och kickbike. Betongparken ägs av Fritid Jönköping och sköts av KFUM Jönköping.
Nu kan man åka utomhus när vädret tillåter och därefter fortsätta inomhus i en hall med nya ombyggda ramper och bowls!

hör av dig

skriv till oss