Skip to content KFUM Jönköping logga
Sök

Stödgrupper

SSKG och Triangelklubben

Så länge skutan kan gå

SSKG

SSKG är en grupp glada seniora vandrare med rötterna från tidigare skogskarlsklubben. SSKG startade för mer än 40 år sedan och har varit aktiva sedan dess med många vandringar i Jönköpingsbygden.

Varje onsdag förmiddag vandrar vi ca 6-9 km i vår vackra hembygd. Alla vandrare får äran att som ”stigfinnare” planera sin vandring med karta och information. Mitt i vandringen stannar vi och tänder vår obligatoriska eld där vi intar vårt medhavda kaffe och äter en god (ägg)macka. Till kaffepausen kommer ofta några av våra veteraner och tillsammans får vi njuta av gemenskap i glatt och otvunget sällskap. Det blir också lite värdefull information.

Vår- och höstterminen avslutas alltid med en gemensam lunch på något matställe.

Under året möts vi 30 gånger, vår och höst.

Kontaktperson : Björn Engberg
Mobil: 0730-551077
Mail: bema.engberg @telia.com
Tider: Onsdagar 09:00-12:00

Triangelklubben

Triangelklubben är en på kristen tro och kristna värderingar baserad klubb, som verkar för kamratskap mellan människor av olika trosinriktningar. Klubben är självständig men ser sig som en stödklubb till KFUM-rörelsen lokalt och internationellt. Vi är fler än 60 medlemmar – både kvinnor och män.

Vi samlas för lunchmöten eller gör studiebesök minst två gånger i månaden, då vi möter intressanta verksamheter eller föredragshållare. Normalt träffas vi Kl. 12.15 på Restaurang Guvernören Jönköping, där vi äter vår lunch, följd av dagens program som vanligen är aktuella föredrag eller kåserier. Dessutom gör vi intressanta studiebesök, en vår- och höstresa.

Pengar lämnas till olika verksamheter och projekt där ändamålet är att hjälpa barn och ungdomar.

Kom gärna med på en lunch! Ring eller sänd e-post till undertecknad kontaktperson så kan vi upplysa om vårt aktuella program!

Magnus Lönnberg – 072-737 25 76, maloe_51@tele2.se

hör av dig

skriv till oss